Grote projecten zijn de ruggengraat van de economische ontwikkeling en zijn essentieel voor economische groei en welvaart.

 

Kapitaalmarkten zijn de belangrijkste bron van fondsen voor de grote projecten die de economie en welvaart stimuleren en helpen."

Global Project Capital Ltd (GPC) is een business consultancy en project financiering ‘s groep, die uitgebreide diensten en oplossingen voor projectfinanciering biedt.  Wij streven ernaar om toegang te bieden tot de beste expertise in projectmanagement en de meest geavanceerde financiering ‘s oplossingen door unieke funding alternatieven te bieden via de kapitaal markt en de grote banken. 

 

De wereldwijde GPC groep is gespecialiseerd op gebied van projectmanagement en financiering. De groep biedt de ervaring en capaciteit van een team dat regelmatig werkt op een aantal van de meest uitdagende en complexe projecten over de hele wereld.

 

Wij beschikken over zeer ervaren adviseurs met specialistische kennis op gebied van outsourcing en bieden financiële middelen voor grote projecten in vele sectoren zoals; industrie, commercieel, onderwijs, gezondheid, energie, transport, toerisme, enz. Samen met onze partners op de internationale kapitaalmarkten kunnen wij adviseren over alle aspecten van de financiering met inbegrip van de investment grade en non-investment grade markten onder common law en civil law stelsels.

 

Naast advisering over traditionele project financiering ‘s structuren, hebben onze advocaten en deskundigen innovatieve financieringsoplossingen voor grote projecten ontwikkeld. Wij zijn volledig vertrouwd met alle vormen van bank- en kapitaalmarkt financieringen. Wij hebben zeer ruime ervaring in de consulting en outsourcing van juridische expertise bij projecten die verschillende vormen van structured finance technieken combineren, zoals:

 

- Conventionele financiering door grote internationale banken,

- Private equity investeerder groepen,

- Project Bonds,

- Activa / schuld structuren,

- Alternatieve en leveraged financiële producten,

 

Onze ervaring in financiering met multiple financieringsbronnen - inclusief multilaterale, ontwikkelings- en export kredietinstellingen - is aanzienlijk. Wij werken met Engels en lokaal gekwalificeerde advocaten rond de wereld en beschikken over de mogelijkheid van uitbesteding van transacties onder de meest geschikte wet voor de meeste transacties.

 

Copyright © 2010 - 2019, Global Project Capital Ltd.  All rights reserved. 

BUSINESS CONSULTANTS AND

PROJECT FINANCIER SPECIALISTS